Pelipassin tekeminen ja uudistaminen

1. Mene Pelipaikan sivuille

2. Aloita Pelipassin luominen tai uusiminen valitsemalla a) tai b)
a) Mikäli olet jo luonut tunnukset Pelipaikka-jäsenrekisteriin, siirry suoraan kohtaan 3. Huom. jos salasanasi on unohtunut, voit tilata kirjautumissivulta uuden salasanan sähköpostiisi.
b) Mikäli et ole vielä kirjautunut Pelipaikkaan, sinun tulee luoda uudet tunnukset. Ohjevideo rekisteröitymiseen täältä.

3. Kirjaudu sisään Pelipaikkaan jo olemassa olevilla tai äsken luoduilla tunnuksillasi

4. Hyväksy käyttöehdot ja anna suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn.

5. A) Liitä pelaajan tiedot käyttäjätunnuksesi alle, kun kirjaudut ensimmäisen kerran uusilla tunnuksilla sisään Pelipaikkaan, tulee sinun ensiksi liittää omat (tai alaikäisen lapsesi) tiedot käyttäjätunnustesi alle. Tämä tehdään kohdasta "Liitä henkilö käyttäjätiliin", joka näkyy heti ensimmäisellä sivulla kirjautumisesi jälkeen. Tiedot lisätään PalloID:n ja syntymäajan (syötä muodossa vvkkpp) avulla. Kun PalloID ja syntymäaika on syötetty, painamalla "Liitä henkilötiedot" pelaaja lisätään tunnustesi alle. PalloID:n löydät esim. Palloliiton kuukausikirjeestä tai ottamalla yhteyttä Pelipaikan tukeen.

5. B) Jos pelaajaa ei ole aiemmin rekisteröity Pelipaikkaan, katso ohjeet täältä

6. Siirry Pelipassin uusimiseen, uudistaaksesi Pelipassin valitse pelaajatietojesi alta kohta "Uudista" ja seuraa kohta kohdalta ohjeita.

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä